I DAG SKAL JEG

Hei dere!

Nå er jeg hjemme i Moss, jeg bestemte meg for å dra hjem i går. Skulle egentlig være i Oslo lenger men både jeg og Kine var klare for å komme oss hjem. Det er faktisk deilig å komme hjem til egen seng og alt. Selv om jeg elsker Oslo så er det alltid koselig å komme hjem igjen. Og nå har de fleste av vennene mine sommerferie, wii!

Første jeg gjorde når jeg kom hjem i går var å henge med ei god venninne av meg, og hun sov hos meg i natt. Jeg elsker virkelig å omgås med andre og hater å være alene, så fort jeg er alene så kjeder jeg livet ut av meg. Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som trives i eget selskap?! Jeg prøver å lære meg det, men får det bare ikke helt til. Jeg er så rastløs og jeg må gjøre noe hele tiden. Hvis dere har tips om hvordan jeg kan bli bedre på det, så si ifra. Det er noe jeg vil jobbe med videre faktisk.

Jeg dro også hjem fordi jeg måtte hente pakkene mine i posten som har vært der en stund nå, og jeg gleder meg til å vise dere alt jeg har fått. Så bare følg med!  I dag skal jeg ikke noe spesielt, tenkte å pakke ut av kofferten og vaske klærne mine. Jeg må også rydde litt i leiligheten min, så skal jeg møte jentene etter jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre. Planen er å holde seg hjemme i Moss så lenge som mulig, men vi får se hvor lenge denne planen holder. Hver gang jeg er hjemme så tenker jeg denne gangen skal jeg være hjemme lenge, så er jeg her i to dager maks og stikker igjen. Men vi får vel vente og se hvor lenge jeg blir her, haha.

Vi blogges fine, kos dere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg