BESTE OG VERSTE MED Å VÆRE MED PÅ PARADISE HOTEL

Hvor skal jeg starte? Det beste må vel være at man møter så mange nye mennesker, å jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg har møtt så mange fine mennesker der, som jeg håper på å ha i livet mitt for alltid. Ikke bare deltagere, men også folk som jobber i produksjonen. Herregud for noen fine mennesker! Jeg elsket alle som jobbet der, siden de var så snille og gode mot oss. De tok hensyn til alle og de passet på at vi skulle ha det bra 24/7. Husker at jeg gikk rundt å sa til alle at de var favorittene mine men det var de faktisk, haha.

Det verste må være all ventingen. Gud så kjedelig! I hvertfall for meg som ikke er tålmodig av meg. Det var helt krise og jeg hatet det. Dagen jeg sjekka inn var den verste, for etter innsjekken min så sluttet alt av utstyr å fungere! Derfor måtte jeg sitte inne på et rom med en deltageransvarlig å vente til de hadde fikset alt. Jeg syntes det var veldig kjipt, for jeg hadde gledet meg sånn til å sjekke inn og endelig så var dagen her! Så skjer det her, typisk. Uansett så satt vi på Alegria og spilte kort mens de andre deltagere var oppe. Grunnen til at de ikke ville at jeg skulle være sammen med de andre deltagerne var fordi de ville få alt på kamera, å det er jo forståelig siden vi var der for å lage TV.

Vi ventet hele 7/8 timer før jeg fikk beskjed om at vi måtte ta alt dagen etter siden kameraene ikke fungerte. Så selv om jeg hadde kommet inn og de andre deltagerene hadde sett meg, så måtte vi gjøre alt dette på nytt neste dag! Da kjørte de meg til et annet hotell, eller det var mer en bed and breakfast. Jeg hadde sovet der i to netter før jeg sjekka inn igjen. Han som eide huset jeg bodde i i mens var der var veldig snill, han hadde en hund og den var så søt! Jeg lekte og koste masse med den hunden ❤️.

Jeg hadde ikke telefonen min når jeg var utenfor hotellet. Eneste telefonen jeg hadde var en gammel Samsung eller Nokia? Husker ikke helt hva slags merke det var. Det eneste man kunne gjøre var å ringe, sende melding eller spille snake. Dere kan tenke dere hvor mye jeg kjedet meg! Heldigvis så lekte jeg med hunden til han som eide huset og var veldig mye med de.

Dagen etter skulle jeg da sjekke inn på nytt, eller begynte der vi stoppet og kameraene sluttet å funke rett etter at jeg hadde hilst på de andre. Så dag 1 er egentlig dag 2 for meg, for jeg hadde allerede vært der. Den dagen så gjorde ikke de andre deltagere så mye. De spiste pizza og så på film, de var altså off cam hele dagen. Dagen etter måtte jeg sminke meg helt lik og gå med akkurat det jeg gikk med når jeg sjekka inn. Heldigvis var det superhelt uke, så da hadde alle kostymer. Det som var det mest stressende var å sminke seg helt likt og gå helt lik på håret, for jeg husket ikke hva slags øyeskygge jeg hadde brukt engang. Men heldigvis så tok jeg noen bilder på telefonen jeg hadde fått, så dette hjalp meg mye! Thank God for selfies sier jeg bare.

Håper dere likte innlegget, og hva syntes dere om gårsdagens episode?😊

HER ER DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE JEG HAR FÅTT


Hei alle sammen! Håper dere har en fin mandag hittil😊
Jeg hadde spørsmålsrunde på gamle bloggen min, men er ikke alle som har fått med seg det. Da velger jeg å svare på de mest stilte spørsmålene.

Studerer du? hvis ikke, hva jobber du med nå og hva ønsker du å gjøre i fremtiden? 
Jeg studerer ikke akkurat nå, så jeg fokuserer mest på sosiale medier og starte opp med blogg. Vi får se hva fremtiden bringer! Jeg har jobbet som butikkmedarbeider på både Dressmann og Boys of Europe tidligere. Det likte jeg godt å jobbe med.

Bor du i Oslo?
Nei, jeg bor i Moss men vil flytte til Oslo så fort som mulig, fordi jeg trives veldig godt i Oslo.

Hvordan forhold har du til Andreas i dag?
Andreas og jeg snakker ikke så mye sammen om dagen, noe som er like greit for meg egentlig.

Hvor høy er du?
Jeg er 168 høy, føler denne høyden er perfekt for meg. Ikke for lav og ikke for høy. Akkurat midt i mellom!

Angrer du på at du meldte deg på ph? Nei, det gjør jeg overhodet ikke. Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og jeg har fått meg venner for livet ♥

Hva synes foreldrene dine om dette egentlig? 
Mamma sa ingenting om at jeg skulle være med på Paradise, tror ikke det kom som en bombe heller! Hun skjønte ganske fort at dette var noe jeg hadde veldig lyst til.

Hvorfor meldte du deg inn på Paradise hotel?
 Jeg meldte meg på Paradise Hotel fordi det så veldig gøy ut og det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, også hadde jeg veldig lyst til å jobbe innenfor sosiale medier.

Hvilket land er du opprinnelig fra?
 Mange som lurer på hvor jeg opprinnelig er fra. Jeg er god blanding fra Kenya, Somalia og India, men mest fra Kenya.

Har du noen tatoveringer eller piercinger?
Jeg har to tatoveringer, en på håndleddet mitt og en på kragebeinet. Også har jeg 8 piercinger til sammen i ørene.

Hvem har du fortsatt kontakt med etter PH og er du og Thea fortsatt gode venner?
Jeg har kontakt med så og si alle bortsett fra Andreas og Henrik. De jeg snakker mest med er, Thea, Bettina, Walid, Robin, Sebastian, Adrian, Kine og Marthe. Men som sagt så har jeg kontakt med alle bortsett fra 2 stykker. Ja jeg og Thea er fortsatt gode venner, vi snakker sammen hver eneste dag og jeg er kjempe glad i Thea❤️

Er ikke du ikke venn med Melina lenger?
Jeg og Melina er ikke like gode venner som det vi var før. Jeg har valgt å ta avstand på grunn av personlig årsaker. Mer enn det kommer jeg dessverre ikke til å svare på.

Er du venn med Mario og Sofie?
Ja det er jeg. Jeg har ikke noe imot de og de få gangene vi har diskuterte så har det vært på grunn av problemer de har med andre deltagere. Da har jeg valgt å støtte den det gjelder fordi jeg vil ikke at noen skal føle seg alene, og fordi jeg er veldig glad i denne personen.

Tusen takk for alle spørsmålene, og håper de fleste har fått svar på det de ønsket. Også er det bare å komme med forslag på hva dere vil se/lese om videre på bloggen. Klem🖤

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 

1.Jeg klarer ikke å være alene. Dette er faktisk noe jeg må jobbe med. Det å trives i eget selskap og klare å senke skuldrene.

2.Jeg kunne ha spist (av og til så gjør jeg det) poteter til frokost, lunsj og middag hver dag.

3. Jeg hater å sminke meg, det er det verste som finnes. Sminker meg kun når jeg må. For eksempel når jeg skal ut på byen eller hvis det er noe spesielt som skjer, ellers går jeg uten sminke.

4. Jeg elsker serier! Når jeg først finner en serie jeg liker så blir jeg helt oppslukt i den. Serien jeg ser på nå heter power og den serien har jeg dønn sett 3 ganger nå, I love it.

5. Jeg liker vinteren bedre enn sommeren. Det er litt sjukt å si, jeg tror ikke jeg har møtt noen som er lik meg på dette punktet. Alle tror jeg spøker med de når jeg sier det,men det er sannheten. Liker sommer også,men det holder med 1 måned med sol for min del.

6. Jeg sover alltid med dyne over hodet mitt.
Vet egentlig ikke hvorfor, men det er noe jeg har gjort lenge.

7. Jeg er avhengig av leppepomade, jeg har med meg det overalt! Hvis jeg glemmer det får jeg noia og kjøper meg en ny en. Dere kan tenke dere hvor mange leppepomader jeg har🙊

8. Jeg er ikke så veldig glad i godteri og kjøper det sjeldent. På ph så fikk ikke vi så mye godteri, og for min del gjorde det ingenting. De andre var skikkelig godtemomser haha.

9. Jeg drikker så og si alt med sugerør jeg er så avhengig! På ph fikk vi ikke drinkene med sugerør, da løp jeg alltid bak baren og stjal et sugerør.

10. Før så tok jeg powernaps hver eneste dag etter jobb, det var det beste jeg visste. Heldigvis er jeg ikke sånn lenger, hehe. Jeg tar powernaps innimellom, men er ikke like ille som det var før.

Er det noen som er lik meg på noen punkter eller kjenner seg igjen i noe av det? Klem🖤

 

Forberedelser til bursdagen min!

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en super fin lørdag så langt og at dere kanskje finner på noe sprell i kveld?

Jeg har tatt det helt med ro så langt denne helgen her, noe jeg kjente at jeg virkelig trengte.
Jeg skulle egentlig til Oslo med resten av gjengen, men valgte å bli hjemme fordi jeg følte at jeg trengte å slappe av litt.
Det er veldig mye som skjer om dagen så det er litt deilig å bare være hjemme å slappe av. Jeg gjorde som sagt ikke så mye i helgen, så derfor tittet jeg en del inne på Nelly og fant mange godbiter som jeg vil dele med dere. Jeg har også bursdag snart, så da må jeg prøve å finne noe fint å ha på meg, hehe:)

Nelly har veldig mye fint, også er det veldig mye som er på salg nå! Så jeg tenkte jeg skulle dele noe av det med dere. Det her er ikke sponset, jeg ville bare dele med dere hva jeg fant. Jeg prøvde også å finne noe til 17. Mai siden jeg har ikke bunad, men fant ikke noe foreløpig. Tenk at det snart er 17. Mai, hvor blir det av tiden? Var ikke så lenge siden jeg følte at jeg var nede i Mexico. Tiden flyr, men det er kanskje fordi jeg har så mye å se frem til? Snart har jeg bursdag, og det som er gøy er at det er ikke bare jeg som har bursdag i Mai! Thea og Bettina har også bursdag samme måned som meg, noe jeg syntes er veldig stas. Vi skal kanskje feire bursdagen våres sammen, noe jeg håper vi får til siden det er så gøy å dele den dagen men sine nærmeste🖤.

 

Link til kjolen HER

Link til denne i hvit HER og svart HER 


Link til denne fine kjolen HER!


Link til skoene HER og HER

Link til skoene HER og link til øredobbene HER

Håper dere likte innlegget også er det bare å si ifra om hva dere vil lese videre på bloggen. Jeg er helt ny på det her, så dere kan jo komme med noen tips? Det hadde hjulpet meg masse. Klem 🖤.

“Ingen her liker attituden din”

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin fredag så langt.
Som dere kanskje har fått med dere har jeg fått muligheten til å fortsette med bloggen min på blogg.no! Jeg gleder meg til å kunne bli bedre kjent med denne bloggplattformen her og føle at jeg virkelig har kommet meg i gang med bloggingen.

Tenkte at jeg blant annet skulle skrive litt om gårsdagens episode på paradise hotel.
Det er mange som spør om hva jeg syntes om hvordan noen av de andre deltagerene var mot meg, Adrian og Thea. Jeg visste det kom til å komme reaksjoner. Det visste vi alle tre, så vi var veldig forberedt på det. Jeg visste også veldig godt at Mario ville stå med Sofie og ikke meg. Jeg gikk ikke til Mario fordi jeg trodde vi kunne stå sammen videre i spillet, men jeg gjorde det fordi jeg ville ha Sofie ut. Sofie var faktisk en av de sterkeste jentene der inne, og det var veldig skummelt å ha hun der.

Hvis man vil komme langt inne på paradise, så må man ta tøffe valg. Jeg skjønner veldig godt at både Mario og Sofie ble lei seg og ga en reaksjon, det hadde hvem som helst gjort. Det var derfor vi ikke tok det så veldig personlig. Når Sofie sa «ingen her liker attituden din» så tenkte jeg at hun kun sa det fordi hun var lei seg. Jeg tror ikke Adrian heller tok noe personlig, siden han var faktisk en av de få der inne som klarte å tenke at dette her er bare et spill.

Bilde som er tatt denne uken på telefonene vi hadde der inne. Var i himmelen for å si det sånn!!! 

Jeg skal innrømme at jeg selv slet veldig mye med det, det var veldig lett å ta ting personlig der inne. Det var kanskje derfor jeg reagerte så fort når Kine valgte Andreas også. Man ser ikke så veldig mye på helheten der inne, med tanke på at jeg hadde måtte ta et lignende valg der inne når jeg sjekket inn. Man vil så gjerne være der inne, og det er virkelig et stort fokus på å redde seg selv. Derfor forstår jeg reaksjonen til Sofie og Mario veldig godt. Det er et spill og alle reagerer forskjellig og tolker det forskjellig. Jeg har fått en del kommentarer på det forrige innlegget mitt, og jeg mente ikke å skape en såpass diskusjon ut fra det. Men jeg mener faktisk oppriktig det jeg skrev, og jeg føler ikke jeg snakket dritt om noen fordi jeg svarte på hvem jeg likte minst inne på hotellet. Jeg tror de som følger med på programmet skjønner ganske fort hvem mine nærmeste er der inne, og hvem som jeg ikke kommer like godt overens med. Men det var ikke med den hensikten å skape kvalme.

Uansett så var denne uken veldig kjedelig for min del, jeg fikk jo ikke vært med på noen ting siden jeg ble splittet. Mange som spør meg om hva jeg gjorde når de andre ble filmet mens de øvde og fremførte. Og jeg gjorde ikke så mye egentlig, jeg hjalp Thea og Adrian med mye, som blant annet sminke, hår og musikk. Men jeg kunne jo ikke være så mye med de siden de måtte øve og tok dette på blodig alvor. Jeg hang veldig mye med produksjonen, fikk masse brus og godis blant annet. Jeg stresset faktisk ikke så mye denne uken selv om jeg var i fare hele uken før jeg fikk fredningen, stresset jo så klart litt men er faktisk overrasket over hvor chill jeg tok det.

Det er veldig mange som lurer på om jeg er venn med Sofie og Mario. Og ja det er jeg! Jeg ringte begge i går og vi fikk snakka sammen. Jeg syntes det var veldig deilig å legge alt bak seg, for nå har vi kunnet reflektere mere over ting og det er lettere å kunne snakke uten presset fra spillet.

 

Håper dere likte innlegget, så er det bare å si ifra hvis det er noe spesielt dere vil lese om her på bloggen.
Klem❤️

Svar på spørsmålene fra Instagram

Heihei alle sammen!

Etter at jeg hadde en spørsmålsrunde forrige uke har det kommet mange andre spørsmål også. Jeg har stort sett fått spørsmål på DM på instagram, derfor la jeg ut en story i går hvor dere kunne stille meg spørsmål. Jeg fikk en enorm respons, og har derfor skrevet enda et innlegg med spørsmål fra dere.

Har du tenkt å flytte til Oslo?
Ja det har jeg. Vil flytte så fort som mulig, men er mye som skjer akkurat nå. Håper det skjer snart da, siden jeg elsker Oslo

Har du noen gang opplevd mobbing?
Nei, det har jeg faktisk aldri opplevd før jeg var med på ph.

Hvilket fag gjorde du det best i på skolen, altså favorittfag?
Matte var favorittfaget mitt!

Hva er du mest fornøyd med deg selv?
Jeg liker alt ved meg selv, det er sånn her jeg ser ut. Synes folk skal begynne å elske seg selv for den de er og for hvordan de ser ut.

Hvor mange kjærester har du hatt i løpet av livet?
Jeg har hatt en kjæreste og han var jeg sammen med i 2 år. Vi er fortsatt venner den dag i dag.

Favorittblogger?
Leser ikke blogg men hvis jeg må velge en så må det nok bli Martine Lunde. Hun virker så jordnær og så snill😊

Hvilket stjernetegn er du?
Jeg har bursdag 18. Mai, så stjernetegnet mitt er tyren.

Har du følelser for Robin?
Jeg og Robin er bare gode venner og jeg er veldig glad i han! MEN bare som en venn. Så svaret mitt her er nei.

Hva synes du om kroppspress?
Syntes det er så utrolig mye fokus rundt kropp og det er veldig sårt å skrive om. Jeg velger selv å ikke bry meg og synes alle er fine sånn som de er. Er så mye annet som skjer i verden som vi kan snakke om, enn hvordan kroppene til andre ser ut. Jeg personlig syntes ikke noe om det og kommer aldri til å operere meg eller fikse på meg selv kosmetisk. Men jeg dømmer heller ikke de som har valgt å gjøre det. Men jeg syntes personlig det er bedre å ha fokus på et godt selvbilde hos seg selv og andre og heller å jobbe med det!

Hvordan ble du kjent med Melina?
Gjennom felles venner også flytta hun rett ved der jeg bodde. Etter dette ble vi bestevenner! Tror det gikk to uker bare så var vi allerede utrolig gode venner. Vi har vært bestevenner i over 6 år.

Bryr du deg om hva andre synes om deg?
Nei absolutt ikke! Bryr meg ikke om hva andre sier om meg, og det merker man også på TV. Bryr meg kun om hva vennene mine og familien min synes om meg❤️.

Skulle ikke du starte med youtube?
Jeg jobber med saken men er veldig mye som skjer om dagen, skal starte med det så fort jeg får tid!

Hva føler du om det Andreas sier om deg bak på Ph?
Det er selvfølgelig aldri gøy å høre andre snakke dritt om deg, det hadde hvem som helst syntes. Jeg trodde ikke han tenkte sånn om meg, siden han var bare god og snill mot meg. Jeg ble sjokkert over mye av de tingene han sa om meg og helt ærlig så var det veldig sårende å se på også. Mener ikke Andreas er en slem person, men syntes bare han kunne tatt det opp med meg istedenfor å være sånn. Det er min mening!

Hvor kjøpte du den oransje t-skjorten du brukte på episoden på mandag?
Den er fra Weekday 🙂

Er du og Kine gode venner i dag?
Det er vi! Kine er en av mine nærmeste den dag i dag, og hun er en super snill jente som jeg er så glad i. Skjønner at mange lurer på om vi er venner etter gårsdagens episode. Kine sa at hun ville spille med meg og Thea, og når hun valgte Andreas ble jeg kjempe lei meg siden hun valgte å sette meg i fare. Skjønte at gruppen var ute etter meg denne uken, og nok en gang fikk de det sånn som de ville.. Det var derfor jeg ble irritert. Men tenkte allikevel at jeg får bare gjøre det beste ut av det og bli kjent med Kine.

Hvilken gutt synes du var kjekkest inne på paradise hotel?
Robin og Adrian! Ikke bare utseendemessig, men personlighet også! Adrian og Robin var de snilleste der inne, og ikke bare mot meg og Thea men mot alle andre. Det jeg likte best med de er selv om de spilte sammen med oss så trengte de ikke å være fæle mot de andre❤️

Tre ting du hater?
Dette spørsmålet var mye vanskeligere enn det jeg trodde.

1. Folk som er falske

2. Folk som tror de er så mye bedre enn andre, for jeg takler ikke sånne mennesker.

3. Folk som man ikke kan stole på, og ikke er lojale.

Hvem likte du minst inne på paradise hotel?
De jeg likte minst var Tea K og Sofie, ikke bare fordi vi spilte mot hverandre, men hvordan ting ble gjort på. Spilte ikke med Marthe eller Lea heller, men vi kom i hvertfall godt overens med de.

Hva liker du best å spise?
Hehe, gjett da? Det er så klart poteter!! Jeg elsker poteter og blir heller aldri lei av det, nam nå fikk jeg lyst på det nå som jeg skriver om det.

Syns du Sofie fremstilles annerledes på skjermen enn i virkeligheten (personlighet) ?
Nei det synes jeg ikke hvis jeg skal være ærlig. Det kan hende hun føler på det selv, men jeg personlig synes hun ble klippet akkurat sånn som hun var. Synes alle har blitt klipt ut sånn som de var på hotellet, det er faktisk sånn jeg oppfattet alle. Hittil så synes jeg alle er like på utsiden som de var inne på hotellet.

Først og fremst: Du er nydelig! Også lurer jeg på hvordan går det med deg for tiden?
Tusen takk! Det går veldig bra med meg, men er mye som skjer men klager ikke. Takk som spør!

Synes du produksjonen behandlet deg annerledes pga fargen din?
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta med dette spørsmålet, men siden det er så mange som lurer på det valgte jeg å svare.

Nei, jeg syntes ikke de behandlet meg annerledes bare på grunn av hudfargen min. De var veldig snille og gode mot meg og passet veldig godt på meg på lik linje med alle andre. Jeg slet veldig mye der inne og produksjonen hjalp meg masse, vi snakket veldig mye med de og de var alltid en støtte for oss hvis vi trengte noe. Opplevelsen min hadde ikke vært like bra hvis det ikke var for de fine menneskene som jobbet der! Har kun positive ting å si om produksjonen.

Håper dere alle har hatt en fin uke hittil, og håper alle gleder seg til Miss. & Mr. Paradise kåringen i kveld!
XOXO, Jamilla.