INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Hei dere!

Begynner å bli en stund siden jeg gjorde det her. For en stund siden så spurte jeg om hva dere syntes er spennende å lese, og da spurte de fleste om å se innsiden av telefonen min.

Syntes det er veldig gøy med tilbakemeldinger og det gir meg enda mer motivasjon.

Bakgrunnsbilde mitt, det er altså et bilde av tatoveringen min som jeg tok for en god stund siden. Jeg liker budskapet bak tatoveringen og det er viktig å være snill, så da valgte jeg å bruke dette bilde som bakgrunnsbilde. Glemmer ofte at jeg har den tatoveringen da jeg aldri ser den, faktisk.

Ser også nå hvor rotete telefonen min er, jeg har altfor mange apper som jeg ikke bruker engang. På tide å rydde litt!

Her ser dere hvordan telefonen min ser ut på innsiden, helt kaos med andre ord. Bruker sikkert bare seks apper eller noe.

Jeg er ikke så aktiv på Snapchat og bruker det så og si aldri. Jeg var litt flinkere i en periode, men så gikk jeg tilbake til å ikke bruke det i det hele tatt. Chatter litt med venner der noen ganger. Men her har dere folk jeg sender snaps til, kryssa bort navnet til folk dere ikke vet hvem det er.

Siste meldingen min, det var med Thea. Jeg sendte hun bilde av en super fin topp fra NA-KD. Jeg er innom NA-KD og Nelly flere ganger i løpet av et døgn. Jeg elsker å titte på klær når jeg skal slappe av, haha. Denne toppen har jeg i svart, men visste ikke at de hadde den i gult også. Var ikke noe spennende det, men vi chatter altså ofte på meldinger.

Siste bilde jeg tok med telefonen min, dette bildet er fra flere dager siden. Har ikke tatt noe bilder etter det.

De nettsidene jeg besøker oftest. Kommer ikke akkurat som en bombe at bloggen min og blogg.no er der, da jeg er innom bloggen min flere ganger om dagen og blogg.no! Jeg leser også bloggen til Thea, man må støtte vennene sine eller hva? Leser innimellom bloggen til Sofie, Mario, og Martine Lunde. Syntes det er gøy å se hva Sofie og Mario driver med nå, snakker med begge med det er ikke så ofte.

Jeg har lest bloggen til Martine Lunde lenge og synes hun virker som en jordnær jente og hun er så sykt flink med det hun driver med. NA-KD besøker jeg også ofte, som jeg nevnte lengre oppe. Jeg kjøper faktisk en del ting fra den siden selv, er ikke alt som er sponset som dere tror. Har kjøpt mye selv sånn at det er sagt.

Den jeg snakket sist med på Instagram var Bettina som dere ser, hun kommer hjem om ikke så alt for lenge og jeg gleder meg masse. Hun har vært borte hele sommeren så vi har ikke sett hverandre, men blir kos å se hun igjen💘

Det var alt jeg hadde for denne gangen, hvis det er noe dere savner så er det bare å rope ut. Også lurer jeg på hva dere vil lese om fremover? Det er bare å komme med tips, setter alltid pris på det. Uansett håper dere likte innlegget så blogges vi💘.

MIN UKE SÅ LANGT

Hei dere!

Jeg har ikke gjort så mye denne uken, men allikevel så tenkte jeg å dele med dere hva jeg har gjort hittil.

Søndag

På søndag så hadde jeg planer med Melina, jeg ville tilbringe så mye tid med hun som mulig siden hun skulle reise. Så vi dro ut for å feire siste dagen hennes hjemme. Det er litt rart å ikke ha hun her, jeg savner Melina allerede. Vi snakker sammen flere ganger i løpet av døgnet og å gå fra det til null kontakt er vanskelig. Men jeg heier på hun og håper hun holder seg der helt til slutten og vinner hele greia. For dere som ikke vet så skal hun være med 71° Nord Kjendis. Jeg har visst om det lenge, men det ble ikke sluppet før i dag. Gleder meg masse til å se det! Haha, diva Melina på tur blir gøy.

Mandag
Jeg og Melina sov på hotell fra søndag til mandag, og hun måtte opp tidlig så jeg fulgte henne. Etter dette dro jeg hjem til søsteren min og var litt med henne.

Tirsdag
Jeg dro til legen for å sjekke ut et utslett som jeg fått etter Mexico. Legen sa det var solskade, har prøvd alt nå for å kvitte meg med det. Men ingenting funker, så får håpe kremen jeg har fått nå funker. Etter legen så tilbragte jeg tid med familien min, jeg slapper alltid av her så det var deilig.

Onsdag
I dag skal jeg på visning og en venninne av meg skal være med. Jeg skal flytte sammen med en person, men vil ikke si hvor og når helt enda. Jeg sier ifra når alt er klart.  Også tenkte jeg å dra innom Monki for å bytte en bukse som er alt for stor for meg. Så tenker jeg å dra en tur til Moss, men tror ikke jeg drar før i morgen. Så vi får se!

Vet enda ikke hva jeg skal resten av uka, så jeg tar det som det kommer. Jeg må i hvertfall bytte piercingene mine igjen, så det må jeg få gjort denne uken. Jeg må begynne å pakke også, siden jeg har utsett det lenge nå. Men jeg må begynne å pakke, det er jo så dødskjedelig men det er nødvendig. Håper dere har en super fin onsdag så blogges vi💘

SPØRSMÅL OG SVAR

Er rumpen din ekte? 

Ja, rumpa mi er naturlig. Hadde jeg gjort noe med kroppen min så hadde jeg så klart vært ærlig om det. Kommer aldri til å fikse på kroppen min, man skal aldri si aldri men jeg er ganske sikker på det.

Har du prøvd cannabis før? 

Ja, dessverre! Når jeg var 16 år eller noe. Hater det, og kommer aldri til å røre det igjen.

Hvor er buksa fra ? 

Buksa er fra Chiguelle!

Hvor er bokstavsmykket ditt i gull fra? 

Aner faktisk ikke, det var en gave fra en venninne. Vet at det er mange som selger slike smykker. Sjekk ut Leo Chevon på Instagram, de har sykt mye fint der.

Hvor er toppen fra? Døds fin☺️

Den er fra Gina, elsker den! Tusen takk, fine.

Skal du og Melina lage en yb kanal snart? 

Ja, vi tenkte det men har ikke kommet så langt! Holder dere oppdatert så klart.

Hvorfor var du ikke på utopia festivalen sammen med de andre?  

Orket ikke rett og slett, ville heller være hjemme med vennene mine.

Hva synes du om ekte pels?

Jeg gikk med det før, men eier ikke noe med ekte pels nå.

Skal du ta utdanning? 

Har utdanning som barne- og ungdomsarbeider, men vil ikke vil jobbe med det akkurat nå. Kanskje i fremtiden, hvem vet.

hva bruker du på huden din? Den er så fin

Bruker ikke noe spesielt, men kan lage innlegg om alt jeg bruker når jeg først sminker meg💕 Tusen takk, snilt sagt.

EN MORSOM KVELD OG GIVEAWAY

Reklame | Inglot

Hei fininger💗

Åh, jeg har savnet å blogge faktisk. Jeg merker det allerede på humøret mitt. Helgen min har vært supert dupert.

Jeg skulle som sagt i bursdag til en venninne som heter Camilla. Jeg er så glad for at jeg droppet Utopia festivalen og jeg angrer ikke et sekund på det. Jeg har kost meg masse i Oslo med vennene mine. I går var uten tvil en morsom kveld, Camilla hadde ordnet alt i stand og det var veldig koselig. Ingenting slår jentevors! Det beste med å dra ut er faktisk vorset. Vi dro ut på byen og det var sykt gøy, og jeg koste meg masse. Men det var ikke bare bare å finne jentene når vi var ute. Vi var jo 25 jenter ute på byen, haha. Tror jeg var verst egentlig, siden jeg ikke klarer å sitte i ro. Så jeg skal vel ikke klage?

Uansett så var gårsdagen 10 av 10. Jeg visste ikke hva jeg skulle ha på meg i går, så jeg bestemte meg for kjøre på med noe som er litt crazy. Jeg bare satt opp dette antrekket i hodet mitt og boom, så jeg likte det med en gang. Jeg har hatt denne toppen en stund nå uten å bruke den, men i går gjorde jeg endelig det og jeg må bare si jeg elsker hvordan antrekket ble. Jeg liker egentlig ikke rosa, men nå har jeg begynt å like det. Hva synes dere om antrekket mitt? Jeg liker å være kreativ så elsker å sette opp antrekk selv. Men nå skal jeg spamme dere med bilder fra i går, enjoy💘

💘

Se så fine jenter💘

Nå skal jeg fortelle dere om noe jeg faktisk hadde glemt helt, det er jo så mye som skjer så det er fort gjort det. Men for en stund siden så var jeg innom Inglot for å hente noen produkter som jeg hadde gått tom for. Tuller ikke når jeg sier dette, men Inglot har så sykt mye fint til en rimelig pris. Jeg har alltid elsket Inglot og synes produktene deres er super fine. Så i samarbeid med Inglot skal jeg dele ut en GIVEAWAY snart og det gleder jeg meg masse til. Disse produktene er helt nye og har ikke kommet til butikken enda, men med en gang det gjør det så skal jeg kjøre en GIVEAWAY! Wiii!

Jeg har faktisk ikke redigert bildene mine, har gjort null på bildene bortsett fra det svart og hvitt bilde. Altså dere, bare se hvordan sminken setter seg så bra på huden! Love it.

Til uka har jeg tenkt å dele på storyen min på Instagram, om de produktene jeg fikk og mine favoritter fra Inglot! Så følg med folkens, og hvis ikke du allerede følger meg på Instagram så heter jeg der «Jamillawaiss» følg gjerne Inglot også. Vi blogges babes!

JEG ER TILBAKE!

Hei dere!

Lenge siden nå! Jeg har tatt meg en lang pause fra sosiale medier og blogg. Det har skjedd uendelig mye de siste ukene og jeg har hatt mange morsomme dager. Men ikke alle dager har vært like morsomme. Det er fortsatt mye som skjer og det ble bare alt for mye, så jeg bestemte meg for å ta en pause fra alt. Jeg har alltid vært flink til å oppdatere dere på Instagram og på bloggen, men når man har ikke det bra med seg selv så var det nok lurt å ta en pause.

Vil ikke late som alt er bra når det er ikke det. Jeg har droppet mye denne sommeren, ting som jeg hadde gledet meg masse til. Men jeg må sette helsen min først. Denne helgen skulle jeg på festival i Stavanger sammen med resten av ph gjengen. Men merket fort at dette var noe jeg ikke ville være med på. Ikke på grunn av hvem som skal dit, hvis jeg skulle blitt med så hadde det kun vært for å se Sofie, Mario og Lea igjen. Lenge siden jeg har sett dem nå og det hadde vært koselig å ses igjen. Thea var jeg med for ikke så lenge siden som dere sikkert så på Instagram. Hadde selvfølgelig vært koselig å se de jeg ikke har sett, men som sagt jeg må begynne å tenke på meg selv og ikke hva andre vil.

Tror det er første gang jeg har sagt nei til noe siden vi kom hjem fra Mexico, og det er sjukt å tenke på egentlig. Tenker at fremover skal jeg blogge om alt jeg har gjort som jeg ikke har skrevet om på bloggen. I dag skal jeg fikse neglene mine også skal jeg feire ei venninne som heter Camilla, det gleder jeg masse til. Håper dere alle for en super fin lørdag, så blogges vi.💘

ENDELIG, DET VAR PÅ TIDE!

Reklame | Nina_glam_industry | Oslohudoglaserklinikk

Heyhey!

I dag så har jeg vært å fikset neglene og vippene mine, ENDELIG! Jeg fikset neglene hos favoritt dama, Nina. Jeg er så fornøyd med Nina og går alltid ut døra og er fornøyd.

Denne gangen her så gikk jeg for noe litt mer crazy😍 Noe jeg synes jeg har blitt så flink på, før var det mer basic. Takket være Nina. Når jeg begynte å fikse neglene mine hos henne så gikk jeg alltid for nøytrale farger. Jeg turte ikke å teste ut nye farger rett og slett, men nå kan jeg gå med så og si alt. Ok, nå overdriver jeg! Men ikke så alt for mye.

Jeg er så glad for at jeg turte det for nå angrer jeg ikke på det, og nå har jeg også klær i mange forskjellige farger. Det er jeg faktisk stolt over, for å være meg som kun gikk i svarte og hvite klær. For dem som lurer så heter hun Nina_glam_industry, dere burde bestille time hos hun. Du kommer ikke til å angre, lover😍.

Jeg fikset vippene mine i dag også som sagt, jeg liker å ha det naturlig så jeg da går jeg alltid for naturlig look! Jeg går 90% av tiden uten sminke og da er det viktig for meg å ha så naturlige vipper som mulig. Jeg føler meg alltid så fresh når jeg våkner kun på på grunn av vippe extensions. Jeg har gått der lenge nå, faktisk så vet jeg ikke om jeg har skrevet det på bloggen. Men har gått der siden mars/april? Jeg ikke husker ikke helt når, men er hverfall rundt da. Og jeg er veldig fornøyd! Vippene mine holder seg veldig lenge faktisk, sist så gikk jeg litt over 3 uker uten å ta påfyll og jeg synes vippene holdte seg bra. Det kommer helt an på hvor flink jeg er til å ta vare på dem. Jeg har prøvd forskjellige steder og tatt vippe extensions på mange steder, men hvis det er et sted jeg virkelig anbefaler så er det på Oslo hud og laserklinikk.

Jeg er super fornøyd og håper at jeg aldri trenger å bytte sted. De gjør mye annet der også, ikke bare vipper. Så dere burde sjekke dem ut. Jeg pleier å fikse mine på Majorstuen og lokalet deres er super fint og så koselig. På Instagram så heter de  Oslohudoglaserklinikk.  

Legger med bilde her, se så fint😍

Dette innlegget skulle egentlig ut i går, men dagen i går gikk i ett… Jaja, vi blogges fininger💘

ET PERSONLIG INNLEGG

Hei dere!

Nå ligger jeg i senga mi og jeg får ikke sove fordi jeg har så sjukt vondt i hodet. Når dere leser det her så er det morgenen etter.

Døgnrytmen min er helt ødelagt fordi jeg sliter skikkelig med hodepine nå om dagen, vet egentlig ikke hvorfor. Aldri hatt det problemet før, jeg har seriøst hodepine fra når jeg står opp til jeg legger meg! Det er verst når jeg reiser meg opp, jeg kan ikke reise meg opp uten å få synsykt vondt i hodet. Det er bedre hvis jeg ligger, men jeg blir fort rastløs og jeg kjeder meg fort. Har prøvd alt! Jeg har prøvd å drikke masse vann, ligge i et mørkt rom, spise nok (ok, ikke helt sant, når jeg har så vondt så spiser jeg faktisk veldig dårlig). Jeg prøver å spise så mye jeg kan, men har mistet matlysten min helt. Men jeg tvinger i meg mat selv om, det er veldig viktig. Men ingenting funker, tenkte å bestille meg legetime igjen da det her ikke gir seg.

Det er virkelig kjipt for det går utover avtalene og planene mine. Forrige uke så skulle jeg egentlig til Oslo men ble hjemme på grunn av at jeg er så dårlig. Jeg sliter skikkelig med å sove om nettene nettopp på grunn av hodepine og nå har jeg begynt å slite med angst igjen. Det er virkelig ingenting jeg hater mere enn angst og at man har perioder der det er verst. De som ikke sliter med angst er virkelig heldige, dere aner ikke. Når jeg sliter med angst så klarer jeg aldri å sove med det første. Derfor velger jeg heller å blogge og kanskje få tankene mine bort på noe annet, selv om det er så og si umulig.

Jeg har planer i morgen så håper jeg er frisk til da. Først så skal jeg og Melina til Fredrikstad og det gleder jeg meg masser til. Utover kvelden skal jeg til Oslo å være med en venninne som jeg ikke har sett på en stund nå. Det blir kos å se hun igjen! Jeg har timene mine i Oslo som jeg har avlyst flere ganger siden jeg har vært dårlig. Har nye timer og møter i Oslo denne uken, det er en av grunnen til at jeg tvinger meg selv til å dra.

Det gir seg ikke og jeg kan ikke sette livet mitt på vent heller. Har slappet av i en uke nå og tatt det helt med ro, men det bare fortsetter. Det her er et skikkelig sippe innlegg, men er sånn jeg har det nå. Så da velger jeg å dele det med dere, jeg vil ikke jo ikke bare skrive om når jeg har det fint og flott. Jeg vil kunne blogge om kjipe dager også. Håper bare det ordner seg snart, sliter noen av dere med det samme og hva pleier å hjelpe? Trenger virkelig tips, på forhånd takk! Vi blogges fininger💛

BEYGNNER Å BLI EN STUND SIDEN..

Reklame | Nelly

Hei dere🌻

Nå er det en stund siden jeg gjorde det her, så tenkte å vise dere favorittene mine fra Nelly. Jeg var innom Nelly og tittet litt i dag og jeg fant selvfølgelig noe jeg likte, sjokk!

Altså Nelly har så sykt mye fint og er mye som er på tilbud der nå, dere burde sjekke det ut. Det er ikke alt jeg fant som er på salg, men anbefaler dere å sjekke det først. De har så mye fint til en rimelig pris. Kanskje du finner noe fint som du kan bruke til første skoledag, nå som det er skolestart snart! Eller du unner deg selv noe fint, rett og slett. Hva synes dere om tingene jeg har plukket ut?💛

Jumpsuit HER

Sko HER

Draped shirt HER

Belt HER

Sunglasses HER

Blazer HER

Oversize tee HER

Rib slit tee set HER

Veske HER 😍

DILEMMAER

Hei dere🌻

Jeg har sett veldig mange som lager slike innlegg, så da slenger jeg meg bare på. Mange som har også spurt om det, so here we go!

Kreftsyk resten av livet eller miste evnen til å gå? 

Oi, denne var litt vanskelig.. Tror jeg velger å være kreftsyk resten av livet, selv om det hadde vært så slitsomt. Jeg liker å gå hvor jeg vil, så ja.

Eplejuice eller appelsinjuice? 

Liker faktisk ingen av delene men har en favoritt eplejuice som jeg liker, så da velger jeg eplejuice.

Løpe raskt eller jogge? 

Jogge lett, hater å løpe.

Potetmos eller fries? 

Denne er lett, potetmos så klart. Jeg er ikke så veldig glad i fries, er faktisk det jeg liker minst med poteter.

Pepsi eller cola? 

Ingen av delene egentlig, men hvis jeg må velge så blir det Cola. Drikker sjeldent brus og jeg hater kullsyre.

Bli bestevenn med Andreas eller gå tilbake i tid og spille med feil allianse på pH? 

Bli bestevenn med Andreas. Jeg hadde aldri klart å spille med den andre allianse uten å juge til de og sende dem hjem en etter en. Og det er ikke sånn jeg er, og det hadde vært slitsom å spille med folk som skal bestemme over valgene mine eller be meg å gjøre hva resten av gruppen vil. Som dere så på skjermen så har jeg en veldig sterk personlighet så det hadde blitt kaos med andre ord.

Aldri sove med dyne eller aldri sove med pute? 

Aldri sove med pute. Jeg har sikkert 5 puter i senga mi, men bruker kun en. Og dyne må jeg bare ha, hadde aldri klart å sove uten det.

Aldri drikke sjokolademelk igjen eller aldri spise poteter igjen? 

Fy denne var skikkelig vanskelig. Jeg drikker sjokolademelk hver eneste dag, Mm, det må bli aldri drikke sjokolademelk igjen. Selv om det hadde vært døds vanskelig. Men kjærligheten min for poteter er så uendelig at ingen noensinne kommer til å skjønne det.

Miste Thea eller poteter for alltid? 

Miste Thea dessverre. Haha, neida. Selv om jeg er uendelig glad i poteter så betyr Thea mye mer for meg enn poteter. Men håper ikke det skjer da, tihi🙊

Aldri gå med bukse eller alltid gå med bh? 

Bruker ikke bh og jeg hater å gå med det. Men velger alltid gå med bh, da jeg er veldig glad i bukser.

Bare handle på Na-kd  eller aldri handle der? 

Bare handle på nakd! De har så sykt mye fint så det hadde ikke vært noe problem. Handler mest på nakd og Nelly uansett.

Tix eller Mario? 

Jeg liker begge som personer, men velger Mario!

Gå i bare mørke og varme klær i 30° eller gå i bikini i -10°? 

Gå i mørke og varme klær i 30 grader! Hater å fryse, det er det verste som finnes. Hadde sikkert død med så mye klær i varmen men bedre det enn å fryse!

Tilbringe hel dag med Mario eller tilbringe en hel dag med Sofie? 

Sofie, det er hun jeg har snakket mest med så hadde vært mer naturlig. Sånn at det er sagt så liker jeg Mario og hadde ikke gjort noe å tilbringe en dag med han, men siden jeg må velge mellom de to så blir det Sop!

Tok ikke med spørsmålene om Thea, Melina og Marthe. Ja litt feigt kanskje, men jeg vil ikke velge mellom de tre da de virkelig betyr mye for meg. Derfor vil jeg ikke svare på hvem jeg hadde drept eller redda osv. Håper dere likte innlegget, synes selv det her var litt gøy. Så kanskje jeg gjør det igjen! Vi blogges fine🌻