SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med deg? 

Det går kjempe bra med meg for tiden faktisk, har gode mennesker rundt meg og ting har endelig roet seg ned! Takk som spør.

Har du operert noe? 

Ja lille tåen min, klarte å skade den så måtte operere. Men har ikke gjort noe med kroppen min hvis det var det du tenkte på.

Har du ombestemt deg, skulle ikke du flytte til Oslo? 

Nei det har jeg ikke, jobber fortsatt med saken men jeg er litt treig av meg så ting tar litt tid. Men planen er fortsatt det samme!

Hvor høy er du? 

Jeg er 168 cm 🙂

Ønsker du å få barn i fremtiden? 

Hadde du spurt meg om det her for noen måneder siden så hadde jeg svart nei uten å nøle, aldri hatt lyst på barn. Men nå har jeg endret på hvordan jeg tenker, vet ikke hvorfor selv. Så svaret er ja, jeg vil ha barn men ikke nå.

Tips mot sjalusi? 

Jeg er veldig lite sjalu av meg, så for å være ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal svare. Du må spørre deg selv hvorfor du er sjalu og jobbe med det selv. Eneste tipset jeg kan gi deg, som sagt skal mye til før jeg blir sjalu.

Hvilken highligthter bruker du? Den ser så fin ut på deg<3 

Jeg bruker 2 forskjellige highligthtere, bytter mellom en fra Bobbi Brown og fra Inglot. Brukt den fra Bobbi Brown i to år og den fra Inglot de siste månedene. Men som sagt bytter mellom de to hele tiden. Link HER og HER

Hva gjør du med håret ditt? Eller hvordan fikset du det? 

Jeg gjør ikke så mye med håret mitt, men de få gangene jeg gidder så krøller jeg håret eller retter det, ikke noe mer enn det.

Hva synes du om at Melina var frekk mot fans på Stavern? 

Synes ikke man er frekk bare fordi man ikke vil ta bilder med alle. Jeg har ennå ikke sagt nei til å ta bilder med noen. Men hvis jeg har en dårlig dag eller ikke orker å ta bilder, så må man få lov til å si nei uten at folk skal kalle deg frekk. Så nei, syntes ikke Melina var frekk.

Når begynner intervjuene til pH?  

Godt spørsmål, det husker jeg faktisk ikke. Men det er ikke før vinteren. November kanskje?!  Hukommelsen min er som en gullfisk så du spør feil person, men det var hvertfall en gang i vinter.

HELGEN MIN PLUSS EN GOD NYHET TIL DERE

Reklame | Nakd

Heihei!

Håper dere har hatt en fin helg. Jeg var ute med jentene i Fredrikstad i går og vi koste oss masse. Jeg og Melina kom ikke hjem før i dag vi, typisk oss haha.

Men dere, jeg har en super nyhet til dere! Det er mange av dere som ofte spør hvor klærne mine er fra og så videre. For en stund siden så nevnte jeg at jeg hadde fått noen pakker i posten og det var klær fra Nakd. Jeg elsker virkelig alt fra nettsiden deres, de har så mye fint. Jeg har også med rabattkode til dere, for meg er det veldig viktig å ha med rabattkoder for da føler jeg at jeg gir dere noe tilbake på en måte.

Nå får dere 15% på alt fra nakd sine produkter, bruk kodeordet Jamilla15. Koden er aktiv i en uke. Dette gjelder ikke salgsvarer. Jeg spurte om jeg kunne ha en uke denne gangen, fordi sist så var det kun 48 timer og det var flere at dere som lurte på om jeg kunne ha den litt lenger enn bare 48 timer.

Denne gangen så valgte jeg en oversized skjorte, hullete jeans og to par med sneakers. Og jeg elsker virkelig alt, gleder meg masse til å bruke skoene og alt jeg har fått fremover. Håper dere finner noe liker dere også, happy shopping💛 Legger med bilder og link av alt jeg har fått. Vi blogges!

Sko HER bukse HER
Oversized shirt HER

 

LIVET SMILER

Heihei!

Nå sitter jeg hos ei venninne av meg, vi kom hit for ikke så lenge siden fra stranda. Vi skal nemlig grille i dag, vi blir mange i dag og det synes jeg er bare koselig. Gleder meg til grillmat, det er så digg. Jeg spiser ikke svin lenger så jeg måtte kjøpe meg noe annet, det beste jeg har gjort dette året er å kutte ut svin. Jeg har aldri likt lukten uansett så merker ikke noe forskjell, så hittil går det super bra og jeg savner ikke å spise svin.

Dagene mine har vært ganske like denne uken, noe jeg synes er deilig. Denne uken har jeg virkelig vært skikkelig sosial og prioterte virkelig vennene mine. Sa jeg skulle bli flinkere på det og jammen meg klarte jeg det. Jeg storkoser meg hjemme i Moss, vi har også vært heldig med været i det siste og merker på humøret mitt. Jeg badet også i dag for første gang i år, jeg er pinglete og hater kaldt vann. Men i dag var det digg å bade faktisk. Nei dere, jeg har det virkelig fint om dagen.

Men dere, jeg har vært skikkelig aktiv på Instagram i det siste, prøver å oppdatere så mye jeg kan og synes selv jeg er flink på Insta. Og jeg har blitt bedre på Snapchat, dette gjør jeg bare på grunn av dere. Hyggelig at dere kommer med tilbakemeldinger, det setter jeg virkelig pris på. Er det noe dere liker som dere vil se/lese mer om? God helg fininger💛 Her kommer noen av bildene som jeg tok i dag. Vi blogges!

 

Hva synes dere om bildene?

EN STOR FAVORITT HOS MEG

Reklame | Lyko

Hei dere🌸

I dag så har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av, jeg var på stranda i dag også da vi var heldige med været. Håper det fortsetter sånn fremover. Jeg har vært skikkelig sosial i det siste og er aldri alene. eller Jeg får ikke tid til å slappe av hjemme, det er alltid noe som skjer. Jeg klager ikke, som jeg nevnt tidligere så blir jeg fort rastløs, så det at jeg er så sosial om dagen passer meg perfekt.

Men dere, jeg må bare nevne noe om håroljen som jeg bruker om dagen. Jeg har snakket masse om denne oljen og det er med god grunn. Jeg elsker virkelig alt med denne oljen, og bruker min hver eneste dag. Man blir fort avhengig av den altså. Det som er bra med Bjuwti oil er at den beskytter håret mot sola og nå som det er mye sol ute så passer den helt ypperlig. Men det er ikke bare det, den lukter dødsgodt og jeg får mye komplimenter fra venner og bekjente om at håret mitt lukter godt. Det er mange som tror det er sjampoen eller balsamen som lukter så godt, men er håroljen. Jeg liker å lukte godt 24/7, hvem gjør ikke det? Sist men ikke minst, den gjør håret ditt super mykt. Jeg anbefaler denne oljen til alle jeg kjenner, både vennene mine og familien min har bestilt den kun på grunn av at jeg snakker konstant om den. Jeg har nevnt tidligere at jeg kun vil reklamere for ting som er bra og som funker, derfor har jeg takket nei til å reklamere for mange produkter. Blant annet tannbleking og mye rart da det fleste er bare lureri syntes nå jeg.

Link til håroljen HER

Den er fortsatt på tilbud og koster kun 188 kr, synes personlig det er billig for et så bra produkt, men det er jo bare pluss i boka at den er så billig akkurat nå. Håper dere alle får en fin kveld videre så blogges vi. Klem Jamilla💛

KOS PÅ STRANDA

Hei dere🌸

Åh dere, i dag er det skikkelig fint vær! Jeg elsker virkelig når vi får skikkelig sommervær hjemme, ingenting er bedre enn det. Det blåser litt i dag men det gjør vel ingenting, synes bare det er litt deilig faktisk.

Jeg dro på stranda med noen venninner i dag, som de fleste har fått med seg via mine sosiale medier eller rettere sagt Instagram. Jeg oppdatere ikke så mye på Snapchat og er ikke like flink som det jeg var før så, skjerpings. I dag skal vi bare ligge på stranda, vi skal grille og kose oss. Elsker slike dager. Jeg er med Mina, Melina og Veronika, to andre venninner som skulle være med oss, med droppet det. Før vi dro på stranda så dro vi innom matbutikken og kjøpte med oss mye digg, nommi.

Håper dere alle får en super dag i dette fine været. Nyt det mens dere kan, brått så blir det kaldt igjen. Jeg skal hvertfall nyte det til det fulleste, haha🌸 Ps: husk å følg meg på Instagram, der heter jeg Jamillawaiss. Vi blogges fine!

UKENS SPØRSMÅL

Hei dere💛

Nå er det klart for ukens spørsmål igjen!

Hva er det med deg og Thea? 

Det er ikke noe spesielt som skjer med meg og Thea faktisk. Helt ærlig, så vi er ikke uvenner og snakker sammen den dag i dag. Så er ikke noe gossip å få her si, alle venner er uenige en gang i blant så klart. Men mere enn det er det dessverre ikke.

Jobber du som frisør? 

Nå ble jeg smigret at noen i det hele tatt spurte meg om dette spørsmålet, haha. Nei det er jeg ikke. Jeg lærte meg å krølle hår for bare noe dager siden og testet det på en venninne i går.

Jamilla kan du danse?  

Ja det kan jeg, gikk på dansing når jeg var liten så.

Hvis du ikke hadde bodd i Norge, hvor ville du bodd? 

Oi, godt spørsmål. Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Men hvis jeg må velge et sted, så hadde jeg valgt Australia uten tvil. Alltid hatt lyst til å bo der av en merkelig grunn, vet egentlig ikke hvorfor men. Jeg vil bo der en vakker dag!

Kjendis Crush? 

Rihanna og Sophia Bush. De to her er uten tvil my girlscrush forever. Synes det er vanskelig med gutter, er mange jeg liker og synes de er kule. Hvis jeg må nevne noen så må det nok bli Asap Rocky. Elsker musikken hans og han er døds fin så😍

Har du noen gang møtt en kjendis? 

Hvis du snakker om kjendisene her i Norge så ja, mange. Men jeg ser ikke på kjente folk i Norge som kjendiser, er det frekt å si? Ser kun på de som er verdenskjent som kjendiser, sånn som Rihanna, Beyonce osv.

Hvorfor følger du ikke Thea på Instagram lenger? 

Åh, da vet du noe jeg ikke vet? Jeg følger Thea på Instagram jeg. Begynner å bli lei av alle Thea spørsmålene. Som sagt, det er ikke noe. Så hadde vært fint om folk kunne slutte å spamme meg med de samme spørsmålene hver gang, takk.

Du har veldig fin stil😍 hvor får du inspirasjon fra? 

Først og fremst, tusen takk💛 Hodet mitt egentlig, jeg er veldig kreativ når det kommer til klær så setter alt sammen selv. Men er mange som bruker mye fint på Instagram så henter inspirasjon der noen ganger. Jeg følger ikke noen spesielt på instagram som jeg blir inspirert av, ellers hadde jeg delt kontoen til vedkommen med dere. Jeg liker å skille meg ut, derfor vil jeg finne på alt selv.

Er du 100% heterofil? 

Ja, jeg blir kun tiltrukket av gutter og kommer alltid til å gjør det. Ikke misforstå meg. Jeg syntes alle skal få lov til å elske hvem de vil, er det om det er samme kjønn eller ei.

Gå opp 10 kg eller ned? 

Jeg svinger begge veier😚 Går konstant opp og ned å bryr meg fint lite om det.

Hvordan er forhold mellom deg og Sofie? 

Forhold mellom oss er bra, Sofie ringte meg faktisk i går og det syntes jeg var koselig. Har godt forhold til alle fra min sesong, svarer på det her i samme slengen da det er faktisk mange som spør om det.

Hvorfor har du endret deg så mye personlig? 

Vet ikke helt hva du mener?! Føler ikke jeg har endret meg noe særlig.

Hva synes du om Fredrikstad? 

Syntes Fredrikstad er en fin by, men jeg kunne aldri bodd der og liker ikke å være der selv. Det skjer ikke så mye der på lik linje som Moss. Jeg liker bedre å dra ut på byen i Moss enn Fredrikstad, det er fordi de fleste av vennene mine bor i Moss. Er kun i Fredrikstad når jeg skal besøke venninnen min, Mina som bor der. Ellers hadde jeg aldri hengt der. Men som sagt, er en koselig by.

Håper dere fikk svar på det dere lurte, nå skal jeg kose meg i det fine været som vi har vært så heldig å fått i dag. Vi blogges fine💛

DAGEN I DAG I BILDER

Hei dere💛

I dag så var jeg invitert på middag hos en venninne som heter Tonje og der var det to andre venninner også, Tina og Nora. Tina har jeg ikke sett på en stund så det var veldig koselig å ses igjen. Jeg elsker virkelig slike kvelder hvor man kan lage god mat sammen og bare snakke. Vi lagde døds digg mat og koste oss masse sammen. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. Jeg ville bare innom å oppdatere dere. Håper dere alle får en super mandagskveld videre, vi blogges fine💛

Fine Tina💛

Namnam

JEG TESTET UT NOE NYTT I GÅR

Hei dere!

Topp fra Zara💙

Nå har jeg ikke blogget på noen dager, det er fordi jeg hadde rett og slett ingenting å blogge om. Så jeg ville ikke blogge bare for å blogge.

Jeg er fortsatt hjemme i Moss og har holdt meg her i hele helgen. I går så var jeg ute med jentene, noe som alltid er koselig. Det er litt deilig å være med mennesker som har kjent meg veldig lenge. Denne sommeren så vil jeg bruke tiden min på vennene mine som jeg ikke har sett eller hengt med på en stund, fordi jeg har hatt det altfor travelt. Vi lagde mat sammen og vorset også dro vi videre ute på byen. Det var faktisk kos på byen i går og jeg koste meg masse.

I dag har bestevenninnen min Nora bursdag, wii! Nora er en som virkelig hater oppmerksomhet og vil helst late som det ikke er noe big deal at hun har bursdag. Men det kommer hun ikke unna med, vi skal nemlig ut å spise og feire hun. Man har jo tross alt bare bursdag en gang i året så. Jeg gleder meg hvertfall masse til å feire Nora i dag.

Jeg testet noe nytt i går og lekte litt med sminka mi. Jeg sminker meg ikke så ofte og som jeg har nevnt for dere tidligere så hater jeg å sminke meg, gjør det bare hvis jeg kun må. Men uansett, tilbake til poenget. Jeg hadde et samarbeid med Inglot for en stund siden hvis dere husker det? Og jeg fikk med meg så mye fint hjem. Jeg elsker virkelig produktene deres og har blitt så avhengig av alt. Fikset øyenskyggen min litt annerledes enn vanlig. Jeg er ingen makeupartist og kan ikke så mye om sminke sånn egentlig, men utfordret meg selv til å teste noe nytt i går. Siden jeg alltid sminker meg likt. Hva synes dere?

 Ps: alle bildene ble tatt med iPhone, kvaliteten på iPhone suger, men det får bare duge for denne gangen.  Er det noe spesielt dere vil lese om på bloggen fremover? All tips tas godt imot. Håper dere alle får en super søndag, vi blogges fine💙

I DAG SKAL JEG

Hei dere!

Nå er jeg hjemme i Moss, jeg bestemte meg for å dra hjem i går. Skulle egentlig være i Oslo lenger men både jeg og Kine var klare for å komme oss hjem. Det er faktisk deilig å komme hjem til egen seng og alt. Selv om jeg elsker Oslo så er det alltid koselig å komme hjem igjen. Og nå har de fleste av vennene mine sommerferie, wii!

Første jeg gjorde når jeg kom hjem i går var å henge med ei god venninne av meg, og hun sov hos meg i natt. Jeg elsker virkelig å omgås med andre og hater å være alene, så fort jeg er alene så kjeder jeg livet ut av meg. Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som trives i eget selskap?! Jeg prøver å lære meg det, men får det bare ikke helt til. Jeg er så rastløs og jeg må gjøre noe hele tiden. Hvis dere har tips om hvordan jeg kan bli bedre på det, så si ifra. Det er noe jeg vil jobbe med videre faktisk.

Jeg dro også hjem fordi jeg måtte hente pakkene mine i posten som har vært der en stund nå, og jeg gleder meg til å vise dere alt jeg har fått. Så bare følg med!  I dag skal jeg ikke noe spesielt, tenkte å pakke ut av kofferten og vaske klærne mine. Jeg må også rydde litt i leiligheten min, så skal jeg møte jentene etter jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre. Planen er å holde seg hjemme i Moss så lenge som mulig, men vi får se hvor lenge denne planen holder. Hver gang jeg er hjemme så tenker jeg denne gangen skal jeg være hjemme lenge, så er jeg her i to dager maks og stikker igjen. Men vi får vel vente og se hvor lenge jeg blir her, haha.

Vi blogges fine, kos dere!

OPPMERKSOMHETSYK

Hei dere!

Nå er jeg fortsatt i Oslo sammen med Kine, noe som jeg synes er veldig koselig. Vi koser oss masse her med Bajas, regner med at de fleste vet hvem Bajas er. Hvis ikke så er det hunden til Adrian!  Bajas er så oppmerksomhetssyk dere aner ikke, han vil gjøre alt med oss. Du kan ikke dusje eller gå på do uten at han blir med deg. Han har sovet i senga med oss de siste nettene, vi prøvde å være litt strenge mot han og ba han om å legge seg i senga si, men så lager han de søteste lydene så man klarer ikke å si nei til han. Både jeg og Kine er veldig glad i hunder og er man i dårlig humør så hjelper han veldig på det.

Føler at når vi er Oslo så gjør vi noe hele tiden, og er det jeg liker best. Jeg hater å sitte inne når det er så fint vær og nå som vi har endelig har fått litt sommervær hjemme kan vi ikke gjøre noe annet enn å utnytte det til det fulleste. I går så dro vi ut for å spise med noen kompiser og senere på kvelden ble det noe drinker. Norsk sommer er dønn det beste, jeg vil faktisk ikke reise noe sted nå som det er så fint vær fortiden. Jeg håper INDELIG det holder seg sånn hele sommeren.

Vet faktisk ikke når vi skal hjem helt enda, men tar det som det kommer. Jeg må faktisk hjem siden jeg har fått noen pakker i posten, og det stresser meg skikkelig at jeg ikke har fått hentet de enda. Jeg koser meg så mye her at jeg glemmer alt jeg må gjøre når jeg kommer hjem til Moss. Håper dere alle får en super fin dag i det fine været så blogges vi💛

Smiler aldri på bilder, but here you go
Fine Bajas💛