BILDER SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN DEL 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA JEG GJORDE I GÅR!

Reklame | NA-KD

Hei fine💛

Sko HER kjole HER

Nå er det helg igjen! Noe som alltid er digg, selv om jeg ikke merker noe forskjell nå som jeg ikke har en vanlig jobb lenger. Eneste forskjellen som jeg merker er at i helgene så er vennene mine mer tilgjengelig, og det er deilig. Jeg elsker å omgås med andre og å være sosial. I går så gikk jeg til posten for å hente 2 pakker som jeg har fått, mer om det kommer på bloggen. Etter det dro jeg hjem og dusjet og skulle egentlig sminke meg, men jeg hater å sminke meg det er så kjedelig. Så jeg bestemte meg for å gå uten sminke siden jeg trives best uten sminke uansett.

 

Gårsdagens outfit

Jeg dro ut for å spise og for å ta noen drinker med noen venninner som jeg ikke har sett på en stund. Det var veldig koselig å se alle de igjen. Etter at vi hadde spist så bestemte vi oss for å dra videre å se hva som skjer i Moss. Det var veldig mange som var ute i går, ikke så rart når det var så fint vær. Men hvis jeg skal være helt ærlig så syntes jeg ikke det er så mye som skjer i Moss og for tiden så hater jeg å dra ut her. Alltid koselig å møte på folk man ikke har sett på lenge så klart, men Moss er ikke helt byen for meg lenger. Det er selvfølgelig veldig koselig her på sommeren, men jeg liker Oslo best!

Etter at vi hadde vært litt på byen så bestemte jeg og Sara oss for å dra hjem å se på frustrerte fruer. Begge har sett alt og ser det nå igjen fordi vi bare elsker frustrerte fruer. Dere, jeg er på utkikk etter en bra serie som jeg kan se på de dagene jeg ikke gjør noe spesielt. Så hvis noen av dere vet om en bra serie så rop ut. Jeg tenkte også jeg kunne skrive et innlegg om alle favoritt seriene/filmer jeg liker, hva tenker dere?

EN LITEN GAVE FRA MEG TIL DERE

Reklame | NA-KD

Hei dere💛

Bukse HER veske HER

Nå har jeg fått noe jeg kan dele med dere, og jeg selv synes det her er litt stas. Jeg liker å gi bort ting med å ha giveaway eller rabattkoder. Så hver gang noen spør meg om å samarbeide med de, så pleier jeg å høre om jeg kan få med en rabattkode til dere. Det er min måte å føle at jeg gir dere noe tilbake og jeg vet at mange spør om hvor klærne mine er fra, og kanskje noen vil ha akkurat det samme!

Jeg fikk en pakke fra NA-KD for en stund siden og har brukt alle tingene jeg fikk en del ganger og jeg elsker virkelig alt. Nå får dere 20% på alle NA-KD sine egne produkter😍. Koden gjelder fra og med i dag til søndag. Kodeordet er JAMILLA20. De har så mye fint på NA-KD så tviler ikke på at dere finner noe dere liker. Det er den andre gangen jeg samarbeide med de nå, og siden jeg var fornøyd etter første gangen så sa jeg JA når de spurte igjen. Det beste med NA-KD er at varene kommer i posten 3-4 dager etter at du har bestilt. Jeg hater å vente på pakker men med de så kommer det veldig fort. Love it. Lagt story av alt jeg har fått fra NA-KD på Instagram, der heter jeg Jamillawaiss så følg meg hvis du vil se mer. Happy shopping fine og håper dere alle får en super helg. Klem Jamilla.

UKENS SPØRSMÅL

 

Blazer HER sko HER veske HER solbriller HER

Er du og Newa venner igjen? 

Aldri vært uvenn med Newa og har heller ikke noe imot hun. Jeg valgte å støtte Thea siden hun ble behandlet urettferdig. Jeg bryr meg om folk rundt meg, og hvis det er noe de blir utsatt for som er urettferdig så sier jeg i fra.

Hvordan er livet etter pH? 

Det er slitsom og det er så mye som skjer. Ting har roet seg ned, men ikke så mye som jeg trodde. Det har vært så mye stress hvis jeg skal være ærlig, men er takknemlig for alle tilbudene jeg får på grunn av deltagelsen min på pH.

Er du og Thea uvenner? 

Ja, dessverre! Neida, haha! Jeg får dette spørsmålet ofte, bare fordi man ikke henger sammen 24/7 så betyr det ikke at vi er uvenner? Jeg snakker med Thea hver eneste dag og savner henne masse, vanskelig å henge sammen når begge bor i to forskjellige byer. Pluss at Thea har vært dårlig, vi skulle egentlig på idyll festivalen sammen men ble ikke sånn på grunn av sykdom.

💛

Hvem likte du minst fra årets pH? 

Som personer så likte jeg alle der inne, var spillet som fucka opp mye der. Man kan se på tven at jeg likte så og si alle og hvis det var noen jeg ikke likte der, så var det kun pga spillet. Vil ikke velge hvem jeg likte minst siden det er ikke hyggelig å lese om det for andre. Jeg vil heller ikke såre noen. Det var flere måneder siden ph, så jeg mener ikke det samme om den personen.

Drakk dere hver dag på pH? 

Nei, vi hadde fester på mandag og tirsdag også fikk man en drink etter pandoras (som vi hadde tre ganger maks) og etter parseremoni. Så vi fikk ikke så mye alkohol som mange tror.  Det skjønner jeg egentlig godt, da de få gangene folk ble fulle så var det kaos og ingen ville legge seg! Men gøy var det uten tvil.

Er du og Tix venner? 

Som sagt så har jeg og Andreas snakket sammen og jeg kan fint omgås med han. Vi er ikke akkurat bestevenner, men alt er ok mellom oss den dag i dag.

💛

Hvem kjenner du fra andre sesonger av pH? 

Jeg kjenner mange og har festa en del med de. Men den jeg kjenner best og ser på som en venninne er Thea Enoksen fra sesong 10? Ble usikker nå, husker ikke om det var sesong 11 eller 12 som jeg har vært med på? Huff, jeg er helt håpløs. Jeg har dønn hukommelse som en gullfisk.

Hvordan har du så ren hud? 

Jeg har alltid hatt ren og myk hud. Jeg skal fortelle dere en hemmelighet nå, jeg barberer ikke beine mine som mange jenter gjør. Det er fordi jeg får ikke hår på beina uansett hva. Jeg får mange komplimenter for huden min og kunne ønske jeg hadde et svar på hva jeg bruker, men akkurat nå så bruker jeg ikke noe spesielt. Husker når jeg var yngre så ønska jeg meg hår på beina sånn at jeg også kunne barbere beina mine, så inne på hotellet bestemte jeg var for å gjør det. Men resten av jentene lo da de ikke merket noe forskjell.

Hvem er din favoritt person i hele verden? 

Oi, dette spørsmålet var veldig vanskelig. Jeg vil si alle som står meg nært er mine favoritter. Jeg klarer ikke å velge, siden jeg er glad i alle sammen.

Kunne du blitt med på ex on the beach? 

Det vet jeg faktisk ikke.. Paradise hotel er noe jeg hadde lyst å være med på leeenge, derfor kom det ikke som et sjokk når jeg ble med. Men ex, da tror jeg mange hadde blitt sjokkert om jeg ble med siden jeg har aldri snakka om ex. Men man skal aldri si aldri!

Håper dere som stilte meg disse spørsmålene fikk svar på det dere lurer om! Så er det bare å fortsette å komme med tips om hva dere vil lese om på bloggen, jeg blogger jo på grunn av dere. Også vil jeg si takk til alle som leser bloggen min og motivere meg, det betyr mye. Klem Jamilla💛

SANGER SOM MINNER MEG OM PARADISE HOTEL

Hei dere!

Nå tenker jeg å skrive litt om alle sangene som minner meg om ph! Tenkte det hadde  vært et gøy innlegg å lese. Vi hørte på mye rart der nede, men disse sangene minner meg skikkelig om PH og får meg til å savne alt det fine vi opplevde der nede.

Min fine Marthe💛

SCARED TO BE LONELY med (Martin Garrix & Dua Lipa) 

Åh, denne sangen hørte vi mye på når alle vi som holdt oss i himmelen var på utflukt. Hver gang jeg hører på denne sangen så får jeg tilbakeblikk på denne fine dagen. Den dagen var en av de fineste utfluktene jeg var på mens jeg var der. Beste daten uten tvil med fine folk!

Englene mine💛

SWEET BUT PSYCHO med (Ava Max) 

Jeg elsker denne sangen! Den minner meg skikkelig om alle de crazy festene vi hadde når alle bare slapp seg løs og vi koste oss gløgg. Det her var en av favoritt sangene mine på fester faktisk, tror det var en stor favoritt hos mange da denne ble spilt ofte.

💛💛

LOOK AT ME NOW med (Lauren) 

Første gang jeg hørte den sangen her så likte jeg den faktisk ikke. Jeg husker jeg tenke: Hva ,er det her PH sangen i år?! Men nå elsker jeg virkelig den sangen her og hører på den ofte. Denne hørte vi på også veldig mye på hotellet. Det er mange som liker den, men jeg elsker den!

Min ph Britney💛

TOXIC med (Britney Spears) 

Åh, sangen til meg og Thea! Gud så mye som vi sang på den og ønsket oss denne sangen på hver fest. Alle der inne var så lei av å høre oss to synge toxic 24/7. Fikk høre ofte «Åh, nei ikke den igjen». Husker når Thea ble hentet av døden, så var jeg så lei meg og gadd ikke feste. Så produksjonen spilte toxic for å få meg i et bedre humør og det funka. Da danset jeg alene med Rufus som er bamsen til Thea, haha. Denne sangen bringer virkelig så mange minner og hver gang jeg hører på den så mimrer jeg tilbake til alt jeg og Thea gjorde sammen.

 Fine, fine jenter! Oppholde mitt hadde ikke                 vært det samme uten hver og en av disse jentene💛

Fikk høre en del sanger med Rihanna også siden jeg digger den dama der så mye. Men var dessverre ikke alle som likte sangene til Rihanna. Som sagt vi fikk høre mye rart men her har dere favorittene mine og disse sangene kommer alltid til å minne meg om ph, jeg savner virkelig det! Jeg vil bare oppleve alt på nytt! Det er litt rart, for når man er der nede så stresser du så mye og tar alt for gitt. Man glemmer å kose seg og boom, så er alt over uten at du visste ordet av det. Hvis det er en ting jeg anger på, så må det være at jeg glemte å kose meg.

Håper dere synes det var stas å lese det her, så blogges vi💛

Hvor klærne jeg brukte i helgen er fra?

Reklame | Nelly/ Chiquelle

Heihei💛

Jeg tenkte nå å legge ut linkene til alle klærne jeg brukte nå i helgen. Det er veldig mange som har spurt om det, så bedre å bare lage et blogginnlegg om det slik at de som lurer får svar på det. Jeg fikk så mange komplimenter for klærne mine og spesielt den rosa blazeren, når jeg valgte den ut så var jeg litt usikker på grunn av fargen. Men nå elsker jeg den! Det er en så fin farge og ikke bare det, den er så sommerlig.

Blazer HER
Topp HER  ( skjørtet og veska er fra Gina )

Skjørt Her

Tok bare med de tingene dere spurte om. Håper dere likte innlegget så bloggens vi, klem Jamilla💛

DEN MORSOMSTE HELGEN PÅ LENGE

Reklame | Idyll festivalen

Hei fine💛

Nå ligger jeg på sofaen hos en venninne av meg, jeg er så utslitt etter den morsomste helgen på lenge. Jeg har virkelig kost meg masse denne helgen og er litt lei meg nå som alt er over. Nå er det bare å glede seg til neste festival. Det er mange som har vært med på å gjøre denne helgen fantastisk og jeg er så glad for at jeg har tilbringt denne fine helgen med mine nærmeste venner. Også har jeg fått meg mange nye venner som jeg virkelig digger, det beste jeg vet om er å bli kjent med nye mennesker. Jeg er veldig utadvendt av meg så snakker med alle, haha.

Jeg fikk heller ikke med meg hvem som sang i går, jeg var bare overalt som alltid. Etter festivalen så dro vi videre til byen men jeg var så utslitt og det var ikke så gøy ute på byen, ble bare for mye mas overalt. Jeg må bare si Gud så hyggelig det var å møte på mange av dere, dere var virkelig fine mot meg og Marthe og det setter vi uendelig stor pris på. Alltid koselig å møte på dere og så gøy at mange tørte å spørre om bilde og sa mye fint til oss. Dere er virkelig gode dere! Nå skal jeg ikke noe spesielt, skal bare slappe av litt så pakke og komme meg hjem til Moss. Det frister veldig lite å reise hjem nå som jeg er så sliten, men sånn et livet. Det er mange som har spurt meg om klærne jeg brukte denne helgen og hvor de er fra, så tenkte å komme med innlegg om det i morgen. Håper dere alle hadde en super duper helg💛 Legger til bilder fra i går. Vi blogges fininger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

💛

Festival vibes💗

Reklame | Idyll festivalen

Hei fine!

Herregud så mye som jeg koste meg i går. Jeg og Marthe hadde tidenes kveld vi, haha! Huff, oss to på tur sammen er helt krise. Jeg møtte på mange kjente og det er alltid gøy. Jeg elsker virkelig alt med festival og viben man får av å være der. Men gjett hva dere? Jeg hadde gledet meg såååå mye til å høre på Arif, men fikk ikke med meg det. Haha, det er så typisk meg. Jaja, gøy var det uansett og jeg gleder meg masse til i kveld. Vi skal vorse hos Mina, en god venninne av meg som dere sikkert har fått med dere hvem det er. Nå skal jeg fikse meg og jeg er sikkelig faktisk sliten, huff. Håper dere alle får en super lørdag, klem og kos fra Jamilla. Legger også med bilder fra i går, enjoy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVEM ER DET JEG SKAL HENGE MED I KVELD?

Reklame | Idyll festivalen.

Hei alle fine!

Nå sitter jeg og en venninne av meg på hotellrommet våres i Fredrikstad og gjør oss klare for en super kveld! Vi skal nemlig på idyll festivalen som holdes her nå i helgen. I år skal festivalen være på Isegran, og det er et veldig stort konsept i år med mange flinke artister. Dette kommer nok til å bli en utrolig fin kveld, og jeg gleder meg masse. Av alle artistene som kommer, så ser jeg så frem til å se Arif! Jeg elsker musikken hans og har gjort det lenge, så det kommer til å bli høydepunktet i kveld.

Her er en oversikt over programmet for helgen, og det er så mange artister jeg gleder meg til å se!

Og gjett hvem jeg skal henge med i kveld også? Marthe! Hun kommer snart så skal vi vorse litt før vi skal dra på festivalen sammen. Jeg gleder meg sånn til å se henne igjen, men også til å møte alle dere! Det er bare å komme å hilse på meg hvis dere ser meg, det er alltid så gøy å møte leserene mine.

Håper alle får en fin kveld, og håper jeg ser dere på festivalen! Kyss og klem, Jamilla.

UKENS SPØRSMÅL DEL 2

Er du og Sofie venner? 

Ja. Jeg har ikke noe imot Sofie eller noen andre fra den andre alliansen. Følte det ble mye drama når vi så alt på TV, men nå som pH er ferdig så er det ikke noe mer drama mellom noen av oss. Det er så deilig!

Hva er greia med at folk har blått profilbilde på Instagram? 

Det er for å vise støtten sin til Sudan! Vet ikke hvor mange dms jeg får daglig om akkurat det spørsmålet her, men det er ikke så rart at mange ikke har fått med seg det. Siden media ikke sa noe med en eneste gang. Men nå har VG endelig skrevet litt om alt det fæle som skjer der nede.

Hva slags musikk liker du? 

Jeg er veldig glad i R&B, det er det jeg hører mest på. Verste jeg kan høre er house, rock eller russer sanger! Huff nei, får bare vondt i hodet.

Hvem hadde sex inne på pH før Mario? 

Hva andre gjør har ikke noe med meg å gjøre. Men siden det var Mario som avslørte det her, så tenker jeg det er fair at han gir dere et svar på det også. For å være helt ærlig så var hodet mitt helt kaos der inne og til tider så brydde jeg ikke om hva som skjedde inne.

Hvem er dine 4 bestevenner? 

Jeg har mange venner og mange av dem står meg veldig nært, så det å velge bare fire bestevenner klarer jeg ikke. Jeg har mange bestevenner som jeg har kjent i 8-9 år. Mange som mener man har kun en bestevenn, men der er jeg uenig! Jeg har mange og som sagt har jeg kjent de lenge.

Favoritt drikke? 

Det er uten tvil sjokolademelk, jeg elsker det og drikker det så og si hver dag.

Hvilken nettsiden pleier du å handle klær? 

Nå har jeg begynt å handle en del på mange forskjellige nettsider. Men mine favoritter er uten tvil Nelly og Nakd. Jeg har alltid kjøpt klær der og det er de nettsidene jeg ville samarbeide med. Så når begge tok kontakt kan dere tenke dere hvor glad jeg ble! Jeg vil kun reklamere for de stedene jeg selv liker, da jeg er veldig opptatt av klær og mote.

Noen hårtips? 

Jeg suger til å ta vare på håret mitt og det er fordi jeg er altfor lat. Men jeg prøver å bli bedre på det og hvis jeg finner produkter jeg liker og som fungerer skriver jeg så klart om det her på bloggen.

Syntes du Thea lager mye drama med Newa og s&m? 

Absolutt ikke! Det er ikke noe drama mellom Sofie, Mario og Thea 🙂 Syntes helt ærlig at Thea håndterte drama med Newa bra, men igjen jeg er ikke sjokkert. Det er sånn Thea er, hun vil bare andres beste og hater drama. Men med en eneste gang noen forvarer seg selv så er det drama.

Har du fortsatt kontakt med Adrian? 

Jeg har kontakt med alle jeg spilte med og noen fra den andre alliansen. Men den dag i dag er jeg venn med alle og ønsker ingen noe vondt. Det kom ikke så godt frem på TV men jeg og Adrian står hverandre veldig nært og gjorde alt for hverandre. Han passet masse på meg og var alltid der når jeg trengte han. Adrian er bare god tvers gjennom, finnes ikke noe vondt i han gutten der. Jeg er så glad for at jeg har en sånn person i livet mitt.

Hvor er skoene du har på dette bilde fra?

Skoene er fra Zara, kjøpte de for en uke siden. Døds fine og gode å gå i, jeg hater høye hæler så vil helst gå med sko som er behagelig å bruke. Og disse er faktisk det selv om det er høye hæler!