NOE JEG GLEDER MEG SKIKKELIG TIL!

Reklame | Stavern festivalen

Hei dere!

💛

Nå er det ikke lenge til Stavern festivalen, wohooo! Gud som jeg gleder meg masse.
Jeg elsker virkelig alt med festivaler. Denne gangen her så reiser jeg med Thea og det gleder jeg meg virkelig til, dere aner ikke! Jeg har ikke sett Thea på evigheter nå, eller det føles sånn. Når man er vandt til å være med hverandre 24/7 i så mange måneder så blir man virkelig avhengig av hverandre. Bare etter 2-3 uker føles det ut som en evighet siden jeg hadde sett henne. Ingen av oss har vært på Stavern før så det her blir gøy. Med tanke på det jeg har sett og hørt så tror jeg Stavern blir kos.

Jeg skulle egentlig begynne å planlegge outfits tidlig, men tror dere jeg har gjort det? Nei, haha. Det er så typisk meg å tro at jeg alltid har så god tid, og denne gangen hadde jeg faktisk det. Tar det som det kommer, og jeg elsker å finne outfits! Jeg håper bare alt sitter som det skal og blir fint. Jeg har ikke bestilt noe spesielt eller kjøpt noe spesielt til Stavern, handlet litt i Sverige så vi får se om jeg klarer å finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg prøver også å få med en deltager til fra PH til å bli med oss, håper bare hun blir med da hadde jeg blitt veldig glad. Jeg får krysse både fingre og tær for at hun blir med. Klarer dere å gjette hvem det er snakk om?

Høydepunktet med Stavern blir nok å se Travis Scott, OMG. Dere aner ikke hvor mye jeg elsker musikken hans, og nå skal jeg se han live. Er mange flinke artister som kommer på Stavern og denne gangen her så håper jeg at jeg får med meg alle! Sist når jeg var på idyll så fikk jeg ikke med meg når favoritt artistene mine spilte, så denne gangen her så håper jeg at jeg får med meg alle. Skal noen av dere til Stavern og hvem gleder dere til å se?💛Vi blogges fine.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg